150 g sviesto
150 g cukraus
300 g miltų
Obuolių
Cinamono
Cukraus pabarstymui
Papildomai galima dėti:
Kapotų graikinių riešutų
Razinų
Trintų aviečių
Ar kokių nors kitų skanumynų
Iš sviesto, cukraus ir miltų padarykite trupinius - sudėkite viską į dubenį ir pirštais išmaišykite, kol gausis maži grūdeliai.
Kepimo formą išklokite sviestiniu popieriumi ar patepkite sviestu.
Obuolius nupulkite, pjaustykite riekelėmis (gali būti skirtingo dydžio) ir išklokite kepimo formą, kad užklotų dugną. Galite ir porą sluoksnių sukrauti.
Pabarstykite cinamonu ir cukrumi.
Visada dedu ir kapotų graikinių riešutų, nes taip man atrodo skaniau.
Jei turiu įdedu razinų, o paskutinį kartą dėjau trintų šaldytų aviečių.
Viską užpilkite trupiniais ir kepkite ~180ºC orkaitėje, apie pusvalandį ar ilgiau, kol gražiai parus viršus.
Skaniausia, kaip sakiau, su vaniliniais ledais kol dar šiltas!

Komentarų nėra:
Rašyti komentarą