2015-02-12

*Keptas Camembert'as su bruknėmis

Peraėjusiais metais Kovo 11-ąją vynų žinovų ir entuziastų kompanijoje degustuodami Chardonnay vynus, prie kurių derinome keptą Camembert'ą.



Pirmasis buvo su grybais, o desertinis - su namine bruknių uogiene.

Galima pasigaminti ir ne tokia didinga proga, greitai vakarienei, netikėtiems svečiams, arba tiesiog. nes norisi:)


Nuo sūrio nupjaukite viršų (*lengviau pjauti, jei prieš tai trumpai įdėsite į šaldymo kamerą), įsukite į sviestinį popierių ar įdėkite į panašios formos indą.


Ant viršaus dėkite bruknių uogienę. Aš dar pabarsčiau šviežio čiobrelio. Tinka ir rozmarinas.

Kepkite įkaitintoje orkaitėje, kol sūris taps skystas, ale fondiu;)
Valgykite su duona:)







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą