Peraėjusiais metais Kovo 11-ąją vynų žinovų ir entuziastų kompanijoje degustuodami Chardonnay vynus, prie kurių derinome keptą Camembert'ą.
Pirmasis buvo su grybais, o desertinis - su namine bruknių uogiene.
Galima pasigaminti ir ne tokia didinga proga, greitai vakarienei, netikėtiems svečiams, arba tiesiog. nes norisi:)
Nuo sūrio nupjaukite viršų (*lengviau pjauti, jei prieš tai trumpai įdėsite į šaldymo kamerą), įsukite į sviestinį popierių ar įdėkite į panašios formos indą.
Ant viršaus dėkite bruknių uogienę. Aš dar pabarsčiau šviežio čiobrelio. Tinka ir rozmarinas.
Kepkite įkaitintoje orkaitėje, kol sūris taps skystas, ale fondiu;)
Valgykite su duona:)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą