- 300 g sviesto
- 100 g cukraus
- 2 šaukštai vanilinio cukraus arba tiesiog vanilino
- 1 kiaušinis
- 150 g maltų lazdyno riešutų
- 400 g miltų
- Cukraus pudros pabarstymui
- nebūtinai: tarkuota 1/2 citrinos žievelė
Sviestą ir cukrų, vanilinį cukrų, citrinos žievelę, jei naudojate, ir kiaušinį išsukite iki baltumo ir vientisos masės.
Suberkite maltus riešutus ir miltus ir užminkykite tešlą. Palikite ją kelioms valandoms šaldytuve atvėsti.
O tada formuokite ragelius ir kepkite apie 15 min. iki 175°C įkaitintoje orkaitėje.
Sudėkite į metalinę dėžutę ir drąsiai laikykite iki reikės vaišintis:) Patiekite apibarstę cukraus pudra.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą